Reisverslag nr 3
doei-doei Theo en Ineke
02 December 2018 - 07:31
Ria En Alfons Van Schooten:
Hoi Ineke en Theo
We genieten van jullie verhalen en we kijken uit naar het nieuwe verslag over 3 dagen. Groetjes Alfons en Ria -
02 December 2018 - 10:50
Didy En Dick:
Wij vieren een beetje vakantie met jullie mee door op Google Maps over jullie schouders mee te kijken. Vandaag zijn we meegereden naar Cape Reinga. Een hele rit was dat en nadat de auto op de parkeerplaats was gezet was het nog een hele wandeling om bij de vuurtoren te komen. Wij kunnen ons voorstellen dat het op dit uiterste puntje van het eiland bij slecht weer flink te keer kan gaan. Bij ons virtuele bezoek was het zonnig en we hopen dat jullie bij de rest van je vakantie ook de zon veelvuldig zullen zien. Genieten.... en heel veel plezier daar.
Groeten Didy en Dick. -
03 December 2018 - 05:32
Alie En Ulco:
Wat een pech dat het weer zo slecht was op Cape Reinga, want idd. het is daar zo indrukwekkend en spiritueel. Volgens de mythologie van de Maori beginnen de zielen van gestorvenen hun terugreis naar het land van de voorvaderen op deze plaats. Dat je het maar weet haha.
Russell is idd. een prachtig plaatsje. Ik hoop dat de weergoden jullie de komende tijd beter gezind zullen zijn. -
03 December 2018 - 06:47
Tonny En Kees:
Alles wat jullie beleven is heel bekent voor ons, nog heel veel plezier jullie.
Tonny Kees. -
04 December 2018 - 07:47
Joke En Hans:
Hoi avonturiers.
Jammer dat jullie zo veel mist en regen hebben gehad. Wij zijn toen over het strand gereden en hoge zandduinen geprobeerd te beklimmen. Het was net de Sahara. Maar goed jullie vermaken je wel. hier komt de rozestruik nog met een laatste roos uit! Hoe gek kan het gaan in de winter. Geniet met en van elkaar op deze reis. Groetjes, Joke en Hans