Reisverslag nr 1 27-11-18 - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Theo en Ineke Regterschot - WaarBenJij.nu Reisverslag nr 1 27-11-18 - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Theo en Ineke Regterschot - WaarBenJij.nu

Reisverslag nr 1 27-11-18

Door: Theo

Blijf op de hoogte en volg Theo en Ineke

27 November 2018 | Nederland, Nederland

Beste Familie en kennissen,

Hierbij de eerste reiservaring tot nu toe. De heenreis was uitstekend omdat wij een wat luxerder reis hadden geboekt met meer beenruimte en ruimere stoelen, maar het blijft toch nog een heel eind. Van Nederland naar Singapore 12 uur, 3 uur stop in Singapore, en dan van Singapore naar Auckland 9 uur, dus wij waren wel gaar toen wij om half twaalf s' nachts Nieuw Zeelandse tijd uit het vliegtuig stapten. Wij moesten onze koffers openmaken omdat er van alles inzat wat wij aan moesten geven. Maar na een inspectie van de koffers mochten wij doorlopen. Daar hadden wij een Ibis hotel geboekt voor de eerste nacht. Lekker even onder de douch en in bed. Stoot Ien haar hoofd nog aan een hoogslaper die over de twee bedden heen stond. Dikke bult op haar voorhoofd, maar het viel allemaal nog wel weer mee. Wij zijn erger gewend. De volgende dag werden wij opgehaald door Rob en Niek, om 10.00 uur kwamen ze bij het hotel aan. Dan is het nog 4 uur rijden naar hun huis toe. Onderweg koffie gedronken, een soort kringloop winkel bekeken waar een zeer kwade Nieuw Zeelander ons er uit stuurde omdat hij gesloten was (maar de voordeur stond open). Aangekomen bij Rob en Niek zijn huis was het inmiddels al een uur of 16. Verder die dag niks gedaan, koffer uitpakken, wat drinken, eten, en op tijd naar bed, want wij hadden (en hebben) toch wel last van een JetLag wat wij onze eerste reis niet kunnen herinneren. Wij hebben tot nu toe niet zo veel gedaan, wat rondgereden door het landschap, door het plaatsje Paihia gelopen, koffie of een biertje gedronken, en zo zijn er al weer een paar dagen voorbij. Op maandag gaan de boys meestal op visite bij Charles en Cheryl voor een hapje en een drankje, zeer gezellig. Het is nu dinsdag 11.30 uur hier en bij jullie is het nu maandag 23.30 uur. Leuk om te weten. Dit is het eerste reisverslag, ik moet er nog een beetje inkomen maar als ik de planning zo zie dan komen er nog wel een paar.

Tot hier en naar de volgende.

Groetjes van Theo en Ien. (en de boys natuurlijk)

• 28 November 2018 - 06:43

Kees En Thea Van Baal:

Wij wensen jullie een hele mooie tijd in Nieuw Zeeland en gaan jullie reisverslagen volgen!

• 28 November 2018 - 06:54

Jeanet:

Wat een leuke profielfoto hebben jullie, is die al van nu of van 5 jaar geleden? maakt ook niet uit eigenlijk, hij blijft mooi ;-)
    Ook leuk om het eerste reisverslag te lezen, we zien reikhalzend uit naar de volgende.
    De hartelijke groeten aan Rob en Niek en heel veel plezier en goede tijden samen.
    Liefs van ons.

• 28 November 2018 - 07:34

Marja:

Leuk dat wij jullie op deze manier kunnen volgen en hopelikk ook een beetje de mooie plekjes van Nieuw-Zeeland kunnen zien xx

• 28 November 2018 - 08:25

Joke En Hans:

Fijn dat het tot nu toe goed is gegaan. De vorige reis hebben wij de Jetlag verwerkt in de 3 dagen dat we in Singapore waren. Dat scheelt kennelijk.Theo, let goed op Ineke. Zoveel plekken op haar lichaam heeft ze helaas niet meer waarmee ze een blessure op kan lopen. Kijk a.u.b. goed uit!. Verder nog heel veel plezier met elkaar en tot de volgende Update.

• 28 November 2018 - 12:45

Alie En Ulco:

Dit word weer genieten! Heerlijk weer jullie reisverslagen lezen zodat we weer kunnen weg dromen op de plekken die jullie beschrijven. Ik kijk al weer uit naar de volgende.

• 28 November 2018 - 17:01

Louis En Agnes:

Mooi om jullie 1e reisverslag weer te lezen.
    Geniet er lekker van samen, het weer werkt ook goed mee:))
    Wij wensen jullie een geweldige tijd in NZ en groetjes aan Rob en Niek.
    Kia ora!